Zelzate weet nog niet of het een eigen vaccinatiedorp krijgt.
Volledig scherm
Zelzate weet nog niet of het een eigen vaccinatiedorp krijgt. © BELGA

Krijgt Zelzate eigen vaccinatiedorp? “Wachten op bijkomende info en details”

ZelzateTerwijl ze zich in Evergem en Aalter al volledig voorbereiden op het bouwen van een eigen vaccinatiedorp, kijken ze in Zelzate de kat nog wat uit de boom.

 1. Zaakvoerder en werfleider schuiven verantwoordelijkheid voor zware gasexplosie van zich af: “Twee idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”
  PREMIUM
  Gent/Ieper

  Zaakvoer­der en werfleider schuiven verantwoor­de­lijk­heid voor zware gasexplo­sie van zich af: “Twee idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”

  Een compleet foute boring bij het aanleggen van kabels lag aan de oorzaak van een zware gasexplosie die twee jaar geleden de Polenlaan in Ieper opschrikte. De zaakvoerder van de firma die de werken uitvoerde en de betrokken werfleider riskeren nu in de Brugse rechtbank zes maanden cel. “Zij hebben in dit dossier een verpletterende verantwoordelijkheid”, oordeelde de arbeidsauditeur. Beide mannen zien dat echter anders en vragen over de ganse lijn de vrijspraak.
 2. Oproep ongeruste ouder krijgt gehoor, AWV past hoogteverschil tussen fietspad en berm aan: “Blij dat er aan de veiligheid van onze schoolgaande jeugd gedacht wordt”
  Wachtebeke

  Oproep ongeruste ouder krijgt gehoor, AWV past hoogtever­schil tussen fietspad en berm aan: “Blij dat er aan de veiligheid van onze schoolgaan­de jeugd gedacht wordt”

  Een ongeruste papa vroeg in juni vorig jaar in een open brief aan de gemeente Wachtebeke iets te doen aan de slechte toestand van het fietspad langs de Walderdonk nadat zijn zoontje ei zo na onder de wielen van een wagen terecht kwam. Die oproep krijgt nu ook gehoor. Over een lengte van 40 meter wordt het hoogteverschil tussen het fietspad en de berm aangepast. “Blij dat er eindelijk geluisterd wordt”, reageert de tevreden papa.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen