Een beeld van fase 2 van de nieuwe KMO-zone.
Volledig scherm
Een beeld van fase 2 van de nieuwe KMO-zone. © Kristof Vereecke

KMO-zone ‘Triphon’ ontwikkelt zich in sneltreinvaart

Nog dit jaar wil vastgoedbedrijf Batoka starten met de bouw van 26 nieuwe loodsen in de nieuwe KMO-zone ‘Triphon’ in de Karnemelkpolder. Ondertussen zijn de eerste 16 loodsen die het bedrijf realiseerde tijdens de eerste fase van het project al de deur uit. Dat betekent dat Zelzate er op geen twee jaar tijd 42 nieuwe bedrijven bij zal hebben. Een enorme boost voor de lokale economie.

0 reacties

  1. Wordt het een gat in de muur of een vlonderpad op het water? Stad bekijkt hoe je binnenkort het Gravensteen binnenkomt: “Maar we maken nog geen beloftes”
    PREMIUM
    Gent

    Wordt het een gat in de muur of een vlonderpad op het water? Stad bekijkt hoe je binnenkort het Graven­steen binnenkomt: “Maar we maken nog geen beloftes”

    Van de voorstellen van burgers die rond het Gravensteen zijn gemaakt, is er één weerhouden door het Agentschap Onroerend Erfgoed. Het voorstel met het vlonderpad heeft een beperkte impact op de erfgoedwaarde, en maakt de burcht effectief toegankelijk. “We willen dit dan ook verder bekijken met onze diensten en toetsen aan de uitgangspunten van de Open Oproep", zegt bevoegd schepen Sami Souguir (Open Vld), evenwel zonder enige garanties te geven.