Jelle Cleymans en Christophe Vandegoor nemen Joost Van Hyfte mee op sleeptouw tijdens 'Knechten van de koers'.
Volledig scherm
PREMIUM
Jelle Cleymans en Christophe Vandegoor nemen Joost Van Hyfte mee op sleeptouw tijdens 'Knechten van de koers'. © Johannes Vande Voorde

Joost Van Hyfte gaat samen met wielerdieren Christophe Vandegoor en Jelle Cleymans op zoek naar de magie van de koers: “Het geheim zit hem in de heroïsche verhalen”

ZelzateJoost Van Hyfte heeft een nieuwe roeping: knecht van de koers. Samen met wielercommentator Christophe Vandegoor en wielerdier en acteur/zanger Jelle Cleymans gaat hij in de zaalshow ‘Knechten van de Koers’ op zoek naar de magie achter de populairste sport van Vlaanderen. “Het echte geheim zit hem in de verhalen”

  1. Ex-lid van metalband Powerstroke riskeert 4 jaar cel: “Hij sloeg met hamer op het hoofd van zijn slapende partner”
    PREMIUM
    Zelzate

    Ex-lid van metalband Powerstro­ke riskeert 4 jaar cel: “Hij sloeg met hamer op het hoofd van zijn slapende partner”

    De ex-gitarist van metalband Powerstroke riskeert een celstraf van vier jaar nadat hij vorig jaar met een hamer meermaals op het hoofd van zijn toenmalige partner had geslagen, terwijl zij lag te slapen. Vervolgens probeerde hij haar ook nog te wurgen. Maarten Geeraerts van Powerstroke reageert niet geheel verrast. “Wij hebben hem in 2018 al aan de deur gezet omdat er te veel problemen waren. Hij kon toen al agressief uit de hoek komen.” De rest van de band wenst niet meer met hem geassocieerd te worden.