Jurgen (wit) met zijn makkers bij KVV Zelzate.
Volledig scherm
Jurgen (wit) met zijn makkers bij KVV Zelzate. © rv

Jeugdtrainer Jurgen (44) onverwacht overleden: “Een man aan wie je werkelijk alles kon vragen”

ZelzateJurgen Groothaerd (44), jeugdtrainer bij KVV Zelzate en MVC De Tempeliers, is donderdagavond overleden nadat hij maandag een beroerte had gekregen op de fiets naar het werk. Hij laat een vrouw en twee kinderen na. 

 1. Gemeenschap in Melle wil volledig autonoom leven: “Ik had een huis, een lening, maar ik heb het allemaal opgezegd”
  PREMIUM
  Melle

  Gemeen­schap in Melle wil volledig autonoom leven: “Ik had een huis, een lening, maar ik heb het allemaal opgezegd”

  Honderd procent soeverein zijn. Voorzien in je eigen eten, water, energie, woningen, dat is waar een jonge gemeenschap in Melle van droomt. De bloeiende groep telt al meer dan vierhonderd leden en beheert een domein dat zo’n vijf hectare groot is. In de serres worden groenten gekweekt, maar ook bijeenkomsten gehouden. Wij kregen een unieke inkijk.
 2. Onze weekendtips voor het Meetjesland en Deinze: van feesten op Vlaamse schlagers tot inspiratie voor je tuin en interieur
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Onze weekend­tips voor het Meetjes­land en Deinze: van feesten op Vlaamse schlagers tot inspiratie voor je tuin en interieur

  Op zoek naar leuke uitstapjes komend weekend in het Meetjesland en de streek rond Deinze? In Maldegem is het Oktoberfest, in Aalter belooft Margriet Hermans ‘lekker te blijven hangen’, en aan het Kasteel Ooidonk kan je naar een lifestylebeurs. Dit en nog andere tips zochten wij voor je uit voor het weekend van 24 en 25 september.