Het campagnebeeld voor Katte Kermis 2021 komt dit jaar van de hand van Jan Bosschaert, de tekenaar van onder andere ‘De Geverniste Vernepelingskes en Sam.
Volledig scherm
Het campagnebeeld voor Katte Kermis 2021 komt dit jaar van de hand van Jan Bosschaert, de tekenaar van onder andere ‘De Geverniste Vernepelingskes en Sam. © Tekening Jan Bosschaert/Katte Kermis

Jan Bosschaert tekent voor campagnebeeld Katte Kermis

ZelzateHet campagnebeeld voor Katte Kermis 2021 komt dit jaar van de hand van Jan Bosschaert, de tekenaar van onder andere De Geverniste Vernepelingskes en Sam. Het beeld wordt al sinds jaar en dag ontworpen door bekende Belgische striptekenaars en siert de befaamde steunkaarten die het feestcomité jaarlijks verkoopt.

  1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
    Salaris

    Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

    Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.