De hulppieten van de gemeentelijke feestcommissie.
Volledig scherm
De hulppieten van de gemeentelijke feestcommissie. © RV

Hulppieten van gemeentelijke feestcommissie brengen 320 zakken snoepgoed aan huis

ZelzateDe hulppieten van de gemeentelijke feestcommissie hebben gisteren zo’n 320 zakken snoepgoed aan huis gebracht.

 1. Eden Belhot opent Aziatische supermarkt langs Kanaalstraat: “Was het moe om voortdurend naar Antwerpen te rijden om te kunnen koken”
  PREMIUM
  Zelzate

  Eden Belhot opent Aziatische supermarkt langs Kanaal­straat: “Was het moe om voortdu­rend naar Antwerpen te rijden om te kunnen koken”

  Eden Belhot (34) en haar partner Kristof De Smet (40) openden recent een Aziatische supermarkt langs de Kanaalstraat in Zelzate. De ‘E-mart’ is meteen de eerste van het Meetjesland. Met de nieuwe supermarkt mikt het koppel op de groeiende Aziatische bevolking in het Meetjesland. Daarnaast zijn er ook Afrikaanse producten te koop.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.