Cindy De Craemer (41) en haar zoon Yarno Van De Voorde (22) in ‘Pasta and More’, hun eethuisje op het Groenplein.
Volledig scherm
Cindy De Craemer (41) en haar zoon Yarno Van De Voorde (22) in ‘Pasta and More’, hun eethuisje op het Groenplein. © Kristof Vereecke

Groenplein heeft met ‘Pasta and More’ opnieuw eethuisje: “We zijn nog maar drie dagen open en hebben al vaste klanten”

ZelzateCindy De Craemer (41) en haar zoon Yarno Van De Voorde (22) openden deze week met ‘Pasta and More’ een nieuw eethuisje op het Groenplein. “We willen opnieuw leven creëren op dit plein. Deze buurt verdient dat.”

 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Protest tegen omvorming R4-Oost blijft groeien: “We gaan voor meer dan 1.000 bezwaarschriften, onze toekomst staat op het spel”
  Zelzate

  Protest tegen omvorming R4-Oost blijft groeien: “We gaan voor meer dan 1.000 bezwaar­schrif­ten, onze toekomst staat op het spel”

  Vandaag ging het wijkcomité van de Wittouckwijk maar liefst 450 bezwaarschriften tegen de plannen voor de omvorming van de R4-Oost afgeven op het gemeentehuis. “Dit is nog maar een klein deel van alleen al onze wijk”, zegt Bart De Zutter namens het wijkcomité. “We verwachten dat we tegen eind volgende week de kaap van 1.000 bezwaarschriften zullen halen.”