Het B-complex van voetbalclub KVV Zelzate maakt plaats voor een woonwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Het B-complex van voetbalclub KVV Zelzate maakt plaats voor een woonwijk. © Kristof Vereecke

Groen licht voor verkaveling voetbalvelden Verbroederingslaan, sportcomplex Zelzate-Zuid opnieuw stapje dichter

ZelzateDe bestendige deputatie van de provincie zet het licht op groen voor de bouw van een nieuwe wijk met 200 woningen op de huidige voetbalvelden in de Verbroederingslaan. De goedkeuring is meteen ook goed nieuws voor voetbalclub KVV Zelzate, die zo de realisatie van een nieuw voetbalcomplex in het koppelingsgebied Zelzate-Zuid een stap dichterbij ziet komen.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.