Vier Franse pedagogen, uit de buurt van de Zelzaatse verbroederingsgemeente Aubenas, zijn op ervaringsreis in het Meetjesland.
Volledig scherm
Vier Franse pedagogen, uit de buurt van de Zelzaatse verbroederingsgemeente Aubenas, zijn op ervaringsreis in het Meetjesland. © RV

Franse pedagogen komen kijken hoe het moet in het Meetjesland

ZelzateVier Franse pedagogen, uit de buurt van de Zelzaatse verbroederingsgemeente Aubenas, zijn momenteel op ervaringsreis in het Meetjesland. De vier willen vooral de Meetjeslandse aanpak rond co-teaching en lessen in openlucht leren kennen.

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.