K.S. werd in beroep veroordeeld tot drie jaar cel met uitstel en een boete van 8.000 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
K.S. werd in beroep veroordeeld tot drie jaar cel met uitstel en een boete van 8.000 euro. © KVZ

Ex-schooldirecteur krijgt in beroep 3 jaar met uitstel wegens seksueel getinte berichten naar minderjarigen

ZelzateK.S., tot twee jaar geleden de populaire directeur van de middenschool van het gemeenschapsonderwijs in Zelzate, krijgt in beroep drie jaar cel met uitstel en een boete van 8.000 euro voor het sturen van seksueel getinte berichten naar minderjarigen. In december vorig jaar werd hij nog veroordeeld tot 5 jaar cel met uitstel. De rechtbank acht enkele feiten echter niet bewezen.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. “Er is totaal geen draagkracht”: zowel bestuur als inwoners verzetten zich tegen komst detentiehuis
  PREMIUM
  Zelzate

  “Er is totaal geen draag­kracht”: zowel bestuur als inwoners verzetten zich tegen komst detentie­huis

  De komst van een detentiehuis blijft de gemoederen bedaren in Zelzate. Zeker nu burgemeester Brent Meuleman bevestiging heeft gekregen van Regie der Gebouwen dat het detentiehuis er wel degelijk zal komen. Dat moet plaats bieden voor zo'n 60 gedetineerden, maar een draagvlak is er allerminst bij het bestuur en inwoners. Schepen Steven De Vuyst zal de minister van Justitie hierover aan de tand voelen in het parlement.
 1. Van Evergem tot Aalter: deze kerstmarkten in het Meetjesland en Deinze dompelen je volledig onder in de kerstsfeer
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van Evergem tot Aalter: deze kerstmark­ten in het Meetjes­land en Deinze dompelen je volledig onder in de kerstsfeer

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten acht kerstmarkten op in het Meetjesland en Deinze om helemaal in de kerststemming te komen.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.