De ex-gitarist riskeert 4 jaar cel wegens poging doodslag © rv
Volledig scherm
PREMIUM
De ex-gitarist riskeert 4 jaar cel wegens poging doodslag © rv © RV

Ex-lid van metalband Powerstroke veroordeeld tot 4 jaar cel met uitstel wegens poging doodslag op toenmalige partner

ZelzateDe ex-gitarist van metalband Powerstroke is veroordeeld tot een celstraf van vier jaar met uitstel nadat hij vorig jaar met een hamer meermaals op het hoofd van zijn toenmalige partner had geslagen, terwijl zij lag te slapen. Vervolgens probeerde hij haar ook nog te wurgen. Nieuws dat volgens Maarten Geeraerts van Powerstroke niet als een verrassing kwam. “Wij hebben hem in 2018 al aan de deur gezet omdat er te veel problemen waren. Hij kon toen al agressief uit de hoek komen.”

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.