Kristl Verbeke kwam de buurtbewoners uit de Armand Seghersstraat deze voormiddag helpen tijdens de wekelijkse maandagmarkt.
Volledig scherm
Kristl Verbeke kwam de buurtbewoners uit de Armand Seghersstraat deze voormiddag helpen tijdens de wekelijkse maandagmarkt. © Foto Radio ZRO

Ex-K3'tje Kristel Verbeke steunt warmste wijk van Zelzate

Kristl Verbeke was maandagochtend een opgemerkte gast tijdens de wekelijkse maandagmarkt in Zelzate. Het voormalig K3-lid verkocht er samen met buurtbewoners uit de Armand Seghersstraat verzorgingsproducten ten voordele van de vzw Fiola, die ambulante ondersteuning biedt aan baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

1 reactie

 • Pascale Aelbrecht

  2 jaar geleden
  Bedankt aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen ten voordele van De Warmste Week. Zelzate is geweldig
 1. Sweeping van alle Gentse groenzones leverde vijf achtergelaten drugsspuiten op: “In het najaar komen er extra dropboxen”
  Gent

  Sweeping van alle Gentse groenzones leverde vijf achtergela­ten drugsspui­ten op: “In het najaar komen er extra dropboxen”

  Sinds een kind zich in oktober 2019 prikte aan een zwerfspuit in een parkje aan de Wasstraat, voert de stad ‘sweepings’ uit van alle groenzones. De laatste gebeurde in november 2020, en leverde ‘slechts’ vijf spuiten op. “We blijven dit doen, de Groendienst en de veegploegen kijken trouwens dagelijks uit naar zwerfspuiten”, zegt burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld).