Het zwembad van Zelzate sluit morgen de deuren.
Volledig scherm
Het zwembad van Zelzate sluit morgen de deuren. © RV

Eurohal en zwembad sluiten vanaf morgen de deuren, sportkampen gaan wel door

ZelzateDe Eurohal en het zwembad sluiten vanaf morgen de deuren. De geplande sportkampen gaan wel door.

 1. Lockdown, maar toch welverdiende punten van Gault&Millau: 4 Gentse nieuwkomers, Rizoom kaapt ‘Prijs - Plezierverhouding’ weg
  Regio Gent

  Lockdown, maar toch welverdien­de punten van Gault&Millau: 4 Gentse nieuwko­mers, Rizoom kaapt ‘Prijs - Plezierver­hou­ding’ weg

  Nu meer dan ooit heeft de horeca steun nodig. En dus heeft Gault&Millau besloten om toch punten uit te reiken, ook al is de horeca dit jaar al maanden verplicht gesloten geweest, en zijn ook vandaag alle zaken dicht. Het mooie rapport dat liefst 57 zaken uit onze regio kregen, kan ons alleen maar doen dromen van de dag dat we eindelijk weer kunnen gaan uit eten.
 2. Coronaposter aan 94.000 Meetjeslandse ramen: “Steun voor wie strijdt tegen corona, op welke manier ook”
  Meetjesland

  Coronapos­ter aan 94.000 Meetjes­land­se ramen: “Steun voor wie strijdt tegen corona, op welke manier ook”

  Het Meetjesland blijft samen strijden tegen het coronavirus. Na een groepsoproep twee weken geleden om met de 180.000 Meetjeslanders strikt de coronamaatregelen te volgen, krijgt elke Meetjeslander nu een informatiefolder met een coronaposter in de brievenbus. Streekproducten spelen op de affiches de hoofdrol. “Hang die poster voor je raam. Dit vervangt het applaus dat we in het voorjaar elke avond om 20 uur voor de zorg gaven”, klinkt het.
 3. Kleine multimediawinkel overleeft al bijna twintig jaar tussen Bol.coms en Amazons van deze wereld: “In coronatijden willen mensen geen uren aanschuiven voor een nieuwe PlayStation 5"
  PREMIUM
  Zelzate

  Kleine multimedia­win­kel overleeft al bijna twintig jaar tussen Bol.coms en Amazons van deze wereld: “In coronatij­den willen mensen geen uren aanschui­ven voor een nieuwe PlayStati­on 5"

  Verplichte coronasluiting of niet, met de lancering van de nieuwe PlayStation 5 is het drukker dan ooit voor Michael Brandt van multimediastore l’Obcédé. Brandt slaagt er met zijn kleine winkel in het centrum van Zelzate al bijna twintig jaar in zijn voet te zetten naast de Bol.coms en Amazons van deze wereld. “Twee jaar geleden heb ik de stap gezet om een eigen webshop te openen, vandaag verwerk ik soms 150 pakjes per dag.”
 1. Zwaartekracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?
  Play

  Zwaarte­kracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?