De Katse scouts pakken komend weekend uit met een Tropical Terras XL.
Volledig scherm
De Katse scouts pakken komend weekend uit met een Tropical Terras XL. © Pascal Meyvaert

Eindelijk opnieuw feest op De Katte: “Mensen hebben elkaar veel te lang moeten missen”

ZelzateNa een week lang opbouwen zijn de Katse Feesten vandaag klaar om zo’n 800 mensen te verwelkomen op hun Tropical Terras. Daar speelt vanavond DJ-legende Dave Lambert ten dans. Op Katte Kermis staat vandaag alles in het teken van koers en een Foute Party. Omdat er volgens de geldende horecaregels gewerkt wordt, zal er van het verhoopte dansen niet veel in huis komen, maar wie De Katte kent…. “Alles draait komend weekend om elkaar op een veilige manier te ontmoeten. De mensen van De Katte hebben elkaar te lang moeten missen”, zegt Tom Van Acker van de Katse scouts.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.