Beeld ter illustratie. De politie stelde afgelopen weekend flitscamera’s op op verschillende plaatsen.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. De politie stelde afgelopen weekend flitscamera’s op op verschillende plaatsen. © Politiezone Puyenbroeck

Een op vier rijdt te snel in Kanaalstraat

Een kwart van de wagens die dit weekend op snelheid gecontroleerd werden in de Kanaalstraat in Zelzate, reed te snel.

 1. Voetbalvrienden van Pieter-Jan (32) in rouw na ongeval: “Niet te geloven dat we hem op zo’n manier moeten afgeven”
  PREMIUM
  Lede/Gent

  Voetbal­vrien­den van Pie­ter-Jan (32) in rouw na ongeval: “Niet te geloven dat we hem op zo’n manier moeten afgeven”

  De tragische dood van Pieter-Jan Huygens (32) uit Lede die vorige week donderdag tijdens een avondloop aan de Blaarmeersen in het water belandde, hakt er diep in bij de Beloften B van FC Smetlede. “P-J speelde vorig jaar enkele matchen mee, maar moest wegens blessures vroeg in het seizoen verstek laten gaan. Hij was wel een vaste supporter en ‘one of the guys’. We zullen hem missen”, valt quasi unaniem te horen bij spelers en trainers.
 2. Geen Zesdaagse, code rood bij UGent, maar studentenvereniging mag volgende week wel 4 dagen feesten in ’t Kuipke: “Coronaproof dossier”
  Gent

  Geen Zesdaagse, code rood bij UGent, maar studenten­ver­e­ni­ging mag volgende week wel 4 dagen feesten in ’t Kuipke: “Corona­proof dos­sier”

  Elke avond feest in ‘t Kuipke, en dat vier dagen lang, voor en door studenten: gezien de strikte coronamaatregelen die momenteel van kracht zijn én de code rood die de UGent heeft ingevoerd, lijkt zoiets onmogelijk. En toch heeft studentenvereniging VEK er voor volgende week toestemming voor. “Hun dossier toont dat ze rekening houden met alle geldende maatregelen, dus hebben ze positief advies gekregen", stelt de burgemeester
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement