Dit zijn de zes geweldige Zelzatenaren achter de actie ‘Zelzate Geweldig’. Marina Wally mocht als eerste de postkaarten van hun nieuwe postkaartenactie in ontvangst nemen.
Volledig scherm
Dit zijn de zes geweldige Zelzatenaren achter de actie ‘Zelzate Geweldig’. Marina Wally mocht als eerste de postkaarten van hun nieuwe postkaartenactie in ontvangst nemen. © Kristof Vereecke

Eddy Wally-maskers van Zelzaatse actiegroep vallen af: “We willen blijven tonen hoe geweldig deze gemeente is”

Twee middenstanders, een zakenvrouw, een hotelierster, een komiek en ‘eentje omdat hij moet vanwege de liefde’. Dat zijn de zes drijvende krachten achter ‘Zelzate Geweldig’. In een volgelopen cultuurhuis ‘t Klooster vielen de maskers van de anonieme actiegroep eindelijk af. Maar daarmee stopt het verhaal niet. Ook de komende weken en maanden kondigen ‘de zes’ allerlei acties aan. 

0 reacties

 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 2. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.