De twee windmolens op de terreinen van Jan De Nul torenen 200 meter boven het kanaal uit.
Volledig scherm
De twee windmolens op de terreinen van Jan De Nul torenen 200 meter boven het kanaal uit. © Kristof Vereecke

Derde keer echt goede keer voor tweehonderdmeterhoge windmolen langs kanaal Gent-Terneuzen

ZelzateDe derde keer is ook echt de goede keer geworden voor de bouw van de tweehonderdmeterhoge windmolen langs het kanaal Gent-Terneuzen. Vandaag werden de rotor en de wieken geplaatst.

 1. 20 jaar CirQ, dé producent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervaliden”
  PREMIUM
  Gent

  20 jaar CirQ, dé producent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervali­den”

  Kop noch staart kreeg de doorsnee Gentenaar eraan in de beginjaren, aan Xavier Cloet en zijn kornuiten, die later officieel CirQ zouden worden. Want wie organiseert er nu een catwalk met bejaarden in lingerie? Of een vier dagen durend neptrouwfeest. In hun topjaren kregen de mannen van CirQ politie over de vloer, nog voor ze hun Gentse Feestenshow konden startten. Pedofiele bisschoppen, kindjes in doodskisten of kuikentjes in de mixer, bij CirQ draaien ze er hun hand niet voor om. Vanavond blikken ze in een eigenzinnige (internet)show terug op ‘20 jaar zotte shit’.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel