Joost Van Hyfte op het terras van zijn huisje in le Pays des Collines. De perfecte plek voor een spelletje 'Mens erger je niet'.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Van Hyfte op het terras van zijn huisje in le Pays des Collines. De perfecte plek voor een spelletje 'Mens erger je niet'. © Kristof Vereecke

Comedian Joost Van Hyfte ruilt Zelzate voor Ronse en ontvangt gasten in Pays des Collines: “Je suis un Wallon!”

Joost Van Hyfte heeft zichzelf nog maar eens heruitgevonden. Vanuit een huisje aan de rand van het bos in Frasnes-les-Buissenal, vlakbij Ronse, ontvangt hij voortaan gasten voor een weekendje met Joost en Hilde. “Een werkloze comedian moet iets. Het grote voordeel is dat ik een geboren pleaser ben en ik meer kan dan alleen moppen vertellen op een podium.”

 1. Concertreeks van Niels Destadsbader in Ghelamco Arena pas in april 2021: “Hopelijk mag er tegen dan weer wat”
  Gent

  Concert­reeks van Niels Destadsba­der in Ghelamco Arena pas in april 2021: “Hopelijk mag er tegen dan weer wat”

  Dikke streep door de rekening van de Ghelamco Group. Die organisatie zette al sinds juli coronaproof evenementen op poten, en verkreeg een uitzondering om tot 1.200 mensen publiek toe te laten. Maar die uitzondering valt nu weg, en dus moeten alle 12 concerten van Niels De Stadsbader uitgesteld worden, net als alle andere geplande evenementen. “Nog maar eens vallen en opstaan”, zucht Michiel Vanderheyden.
 2. Minister Demir sluit 35 jachtvelden rond Gent na uitzetten van gekweekte patrijzen: “Wie niet horen wil, moet voelen”
  Gentse rand

  Minister Demir sluit 35 jachtvel­den rond Gent na uitzetten van gekweekte patrijzen: “Wie niet horen wil, moet voelen”

  Vlaams Minister van Natuur Zuhal Demir (N-VA) sluit 35 jachtvelden in en rond Gent. De natuurinspectie betrapte vorige week een jager die rondreed met een bestelwagen gevuld met 110 fazanten en 25 patrijzen. Hij had de bedoeling de dieren uit te zetten, wat wettelijk verboden is. “Het is alsof je een volledige ploeg uit de Tour De France zou zetten omdat één renner doping gebruikt”, reageren de jagers misnoegd.