De Zelzaatse Chirojongens gaan zaterdag opnieuw fuiven onder het viaduct van Zelzatebrug
Volledig scherm
De Zelzaatse Chirojongens gaan zaterdag opnieuw fuiven onder het viaduct van Zelzatebrug © Kristof Vereecke

Chirojongens mogen na coronapauze opnieuw fuiven onder Zelzatebrug

ZelzateKomende zaterdag draaien we de klok een uurtje achteruit en dat betekent dat de Chirojongens opnieuw gaan fuiven onder Zelzatebrug. Vorig jaar kon de befaamde Brugfuif wegens corona niet doorgaan, de knaldrang is dan ook groter dan ooit. Fuivers moeten wel een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen.

  1. Gevaarlijke oversteek met R4 heeft eindelijk zebrapadverlichting: “Blij dat er naar de noodkreet van vele ongeruste ouders geluisterd is”
    PREMIUM
    Zelzate

    Gevaarlij­ke oversteek met R4 heeft eindelijk zebrapad­ver­lich­ting: “Blij dat er naar de noodkreet van vele ongeruste ouders geluisterd is”

    Extra zebrapadverlichting moet ervoor zorgen dat voetgangers en fietsers tijdens de donkere wintermaanden op een veilige manier het kruispunt van de R4 met de Caluslaan en de Koning Albertlaan over kunnen steken. Een probleem dat al jaren aangekaart wordt door ongeruste ouders. Schepen van Verkeer Luc Van Waesberghe (Vooruit) ging daarom nogmaals aankloppen bij het Agentschap Wegen en Verkeer en Fluvius. Ook ter hoogte van het koopcentrum in de Rijkswachtlaan komt extra zebrapadverlichting.