Het protest tegen de omvorming van de R4-Oost zwelt aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Het protest tegen de omvorming van de R4-Oost zwelt aan. © JVK


Nog meer protest tegen omvorming R4-Oost, ook inwoners Molenstukken laten zich horen: “Onze bezwaarschriften liggen al klaar”

ZelzateHet protest tegen de plannen voor de omvorming van de R4-Oost in Zelzate zwelt aan. Na het buurtcomité van de Wittouckwijk roeren ook de inwoners van de Molenstukken zich nu tegen de plannen voor de omvorming van de R4-Oost. Ze vrezen stof- en geluidshinder.

 1. “Fier om te kunnen zeggen dat ik Free Record Shop overleefd heb”: kleine multimediastore l’Obcédé van Michael Brandt bestaat al 25 jaar tussen grote ketens
  PREMIUM
  Zelzate/Moerbeke-Waas

  “Fier om te kunnen zeggen dat ik Free Record Shop overleefd heb”: kleine multimedia­sto­re l’Obcédé van Michael Brandt bestaat al 25 jaar tussen grote ketens

  Multimediastore l’Obcédé viert deze maand zijn 25ste verjaardag. Zaakvoerder Michael Brandt (44) staat er al twintig jaar achter de toog en zag niet alleen zijn winkel, maar ook de rest van het multimedialandschap evolueren. “De opkomst van de megastores, het internet,…. Sommige klanten hebben mijn winkel al tientallen keer failliet geklaard, maar in tegenstelling tot Free Record Shop bestaat l’Obcédé nog altijd.” Meer nog: het is drukker dan ooit. “Binnenkort ga ik een magazijn kopen.”
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije