Eerste schepen Geert Asman (PVDA) mocht persoonlijk de eerste spuitjes zetten.
Volledig scherm
Eerste schepen Geert Asman (PVDA) mocht persoonlijk de eerste spuitjes zetten. © Pascal Meyvaert

Bewoners Zilverbos krijgen coronavaccin, burgemeester hoopvol: “Na corona deel ik gratis knuffels uit op de Grote Markt”

ZelzateVrijdag kregen Eveline (98) en Maria (98) als eerste bewoners van woon- en zorg Zilverbos het coronavaccin toegediend. Het was eerste schepen en dokter Geert Asman (PVDA) die de spuitjes mocht zetten.

 1. Eindelijk schot in de zaak? Oudste inwoners Evergem, Assenede, Kaprijke en Zelzate krijgen begin volgende week uitnodiging tot vaccinatie: “Voor één week 1.100 prikjes op komst”
  PREMIUM
  Evergem-Assenede-Kaprijke-Zelzate

  Eindelijk schot in de zaak? Oudste inwoners Evergem, Assenede, Kaprijke en Zelzate krijgen begin volgende week uitnodi­ging tot vaccinatie: “Voor één week 1.100 prikjes op komst”

  De 90-plussers die nog thuis wonen in Evergem, Assenede, Kaprijke en Zelzate krijgen begin volgende week de langverwachte uitnodiging voor hun vaccinatie in de bus. Er zijn al 500 zorgverleners gevaccineerd, en volgende week volgen er nog eens 400. De week nadien is het dan eindelijk de beurt aan de ‘brede bevolking’. Voor die startweek zijn meteen 1.100 vaccins voorzien. Een overzicht.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen