Familiefietstocht.
Volledig scherm
Familiefietstocht. © Foto Flamand

Beweging.net Zezalte organiseert familiefietstocht

ZelzateOp maandag 15 augustus houdt Beweging.net Zelzate een familiefietstocht.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.
 3. Politie Puyenbroeck controleert zwaar vervoer in Zelzate: “Eén bestuurder legde een positieve drugstest af met een onmiddellijke intrekking van het rijbewijs tot gevolg”
  Zelzate

  Politie Puyen­broeck contro­leert zwaar vervoer in Zelzate: “Eén bestuurder legde een positieve drugstest af met een onmiddel­lij­ke intrekking van het rijbewijs tot gevolg”

  Op donderdag 22 september hield het Team Verkeer & Mobiliteit van Politiezone Regio Puyenbroeck een controle van het zwaar vervoer in Zelzate. De politie controleerde 14 vrachtauto’s en stelde 14 overtredingen vast. Tijdens de actie legde de politie net geen 8.500 euro aan onmiddellijke inningen op.