Auto thief in black balaclava trying to break into car with screwdriver. Car thief, car theft
Volledig scherm
Auto thief in black balaclava trying to break into car with screwdriver. Car thief, car theft © thinkstock

Autodief verraden door eigen moeder: “Ze kwam het mij vertellen uit schaamte voor haar zoon”

ZelzateDe beruchte Zelzatenaar S.B. werd door de politie van regio Puyenbroeck gearresteerd nadat hij samen met een vriend een wagen had gestolen. De daders waren ongekend, tot de moeder van S.B. op een dag kwam aankloppen bij slachtoffer Verbrugge uit Zelzate, uit schaamte voor haar zoon. “Dan is het toch al ver gekomen, als uw eigen moeder u komt aangeven.”

 1. Eeklo, Maldegem en Sint-Laureins krijgen coronaprik… in West-Vlaanderen: “Voordeel is dat sporthallen vrij blijven voor verenigingen van zodra het mag”
  PREMIUM
  Eeklo/Maldegem/Sint-Laureins

  Eeklo, Maldegem en Sint-Lau­reins krijgen coronaprik… in West-Vlaanderen: “Voordeel is dat sporthal­len vrij blijven voor verenigin­gen van zodra het mag”

  De inwoners van Eeklo, Maldegem en Sint-Laureins krijgen hun coronaprik dit voorjaar in het voormalig ziekenhuis van Sijsele, net over de grens met West-Vlaanderen. Er werd lang gedacht dat de sporthal van Eeklo een centrale rol zou krijgen. “Maar als daar een vaccinatiecentrum komt, heeft dit een grote impact op de werking van het Sportpark en activiteiten van verenigingen”, klinkt het. Vooral in Eeklo is er kritiek omdat sommigen denken dat de verplaatsing naar Sijsele mensen zal tegenhouden om zich te laten vaccineren.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw