De politie van regio Puyenbroeck deed afgelopen week verschillende snelheidscontroles
Volledig scherm
De politie van regio Puyenbroeck deed afgelopen week verschillende snelheidscontroles © Politie Regio Puyenbrouck

479 bestuurders duwden gaspedaal afgelopen week te hard in

Wachtebeke/Zelzate/Moerbeke/LochristiDe politie van regio Puyenbroeck heeft afgelopen week snelheidscontroles uitgevoerd in Zelzate, Lochristi, Wachtebeke en Moerbeke-Waas. In totaal reden 479 bestuurders sneller dan toegelaten.

 1. Padel, dé sporthype in Deinze en het Meetjesland: hier kan je een balletje slaan en komen er nieuwe velden
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Padel, dé sporthype in Deinze en het Meetjes­land: hier kan je een balletje slaan en komen er nieuwe velden

  Je kan er niet om heen: padel, een soort mix tussen tennis en squash, is de snelst groeiende sport in ons land. Ook in de regio Deinze-Meetjesland schieten padelterreinen als paddenstoelen uit de grond, al is het soms racen om een plekje te bemachtigen. “De inschrijvingen gaan zodanig vlot dat we al een ledenstop moesten invoeren”, klinkt het her en der. Wij zochten voor u uit waar je momenteel al een balletje kan slaan en waar je binnenkort padel kan spelen.
 2. Slecht afgewerkte serviceflats ‘Bloemenbos’ zorgen voor ellenlange klachtenlijst en ontevreden eigenaars: “Ik heb er mij al ziek in gemaakt”
  PREMIUM
  Zelzate

  Slecht afgewerkte service­flats ‘Bloemenbos’ zorgen voor ellenlange klachten­lijst en ontevreden eigenaars: “Ik heb er mij al ziek in gemaakt”

  Een aantal eigenaars van de nieuwe serviceflats naast woon- en zorgcentrum Zilverbos eist dat er dringend iets gedaan wordt aan de lamentabele afwerking van hun woningen. Eén eigenaar nam zelfs al een deurwaarder onder de arm om de vele gebreken vast te laten stellen. Bij Zilverbos vragen ze geduld. “Er zijn inderdaad problemen geweest met enkele aannemers, maar alles komt in orde.”
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis