De komende 10 jaar gaat de gemeente Zelzate maar liefst 1.777 straatlampen vervangen door ledverlichting.
Volledig scherm
De komende 10 jaar gaat de gemeente Zelzate maar liefst 1.777 straatlampen vervangen door ledverlichting. © Kristof Vereecke

“1.777 lampen vervangen in 10 jaar tijd”: Zelzate start in 2021 met installeren van ledverlichting op straat

ZelzateDe komende 10 jaar gaat de gemeente Zelzate maar liefst 1.777 straatlampen vervangen door ledverlichting. Een investering van maar liefst 1,2 miljoen euro die het energieverbruik met de helft doet dalen.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg