Café-uitbater Luc Raman (foto genomen voor de coronacrisis)
Volledig scherm
Café-uitbater Luc Raman (foto genomen voor de coronacrisis) © Foto GDR

Zeelse cafébaas Luc Raman uit ongenoegen: “CROO-VID 20 zit niet in het lichaam, maar in onze portefeuille”

ZeleDe sluiting van de horecazaken is moeilijk te verteren voor heel wat uitbaters. Cafébaas Luc Raman van ’t Kaffee op de Markt in Zele uit zijn ongenoegen met een boodschap aan de regering. “Dit CROO-VID 20-virus zit niet in het lichaam, maar in onze zakken”, klinkt het.

 1. Toch nog groot verjaardagsfeest Jacqueline (80) dankzij... kartonnen familieleden: “Op die manier toch nog een mooie dag gehad”
  PREMIUM
  Moerzeke

  Toch nog groot verjaar­dags­feest Jacqueline (80) dankzij... kartonnen familiele­den: “Op die manier toch nog een mooie dag gehad”

  Jacqueline Ost (80) uit Moerzeke had afgelopen weekend normaal een groot feest gepland voor haar tachtigste verjaardag, maar het coronavirus strooide roet in het eten waardoor het feest niet kon doorgaan. De vrouw was er het hart van in, maar daar brachten haar kinderen verandering in. Zij plaatsten levensgrote kartonnen borden in de tuin alsof het leek dat er wel een feest kon zijn. “Eerst dacht ik dat ze hier echt allemaal stonden”, lacht Jacqueline.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 3. Skaters krijgen inspraak voor nieuw skatepark in Hamme: “Al heel wat nuttige tips gekregen”
  Hamme

  Skaters krijgen inspraak voor nieuw skatepark in Hamme: “Al heel wat nuttige tips gekregen”

  De plannen voor het nieuwe skatepark in Hamme gaan opnieuw een volgende fase in. De schepen van Jeugd Lotte Peeters (N-VA) luistert samen met de jeugddienst naar de ideeën en de wensen van de skaters zelf om het park in de toekomst vorm te geven. Daarnaast is ook de omgeving heel erg belangrijk voor de ouders en de skaters. “Hun inspraak is zeer belangrijk om te kunnen weten wat ze echt verlangen", aldus Lotte Peeters.
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinnige kaartskills
  Play

  Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinni­ge kaarts­kills