Allez Chantez! liet iedereen gezellig samen zingen op het binnenplein van het Gravensteen.
Volledig scherm
Allez Chantez! liet iedereen gezellig samen zingen op het binnenplein van het Gravensteen. © Wannes Nimmegeers

Winterwonderkasteel opent met zangstonde van Allez, Chantez!

0 reacties

 1. Vrije basisschool Oogappel krijgt nieuwe thuis op site vroegere gemeentelijke freinetschool: “Werk maken van brede school met win-win voor gemeenschap”
  PREMIUM
  Appels

  Vrije basis­school Oogappel krijgt nieuwe thuis op site vroegere gemeente­lij­ke freinet­school: “Werk maken van brede school met win-win voor gemeen­schap”

  Vrije basisschool De Oogappel in Appels krijgt een nieuwe thuis, mét nieuwbouw. De Oscar Romeroscholen, waar de Oogappel toe behoort, sloten daarover een akkoord met het stadsbestuur. De nieuwbouw komt op de site van de vroegere gemeentelijke freinetschool De Appelbloesem. Die werd een jaar geleden door de stad gesloten. Het nieuwe project moet een multifunctionele school, waar ook verenigingen gebruik van kunnen maken, midden het groen worden.
 2. Pomp de banden al maar op voor één van deze zes fietsroutes door het mooie landschap in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Pomp de banden al maar op voor één van deze zes fietsrou­tes door het mooie landschap in het Waasland en Dendermon­de

  Met het mooie weer halen mensen weer massaal hun stalen ros van stal om de natuur te ontdekken. Ook in onze regio zijn er tal van uitgestippelde themaroutes te vinden. Onder meer vlinders, ijsvogels, het Ros Beiaard en zelfs Urbanus staan op het programma. Ontdek hieronder waar je samen met je vrienden of familie op pad kan in het Waasland en Dendermonde. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.