Om Pieter Lerno te herdenken verzamelden vrienden en familie dit weekend aan de Tuimelaarstraat.
Volledig scherm
Om Pieter Lerno te herdenken verzamelden vrienden en familie dit weekend aan de Tuimelaarstraat. © Geert De Rycke

Vrienden eren nagedachtenis Pieter Lerno met liefdadigheidsevenement: “Herinnering aan hem niet laten vervagen”

Aan de Tuimelaarstraat verzamelen dit weekend familie en vrienden van Pieter Lerno. De jongeman overleed in maart aan een zeldzame vorm van kanker. Om hem te herdenken werd het liefdadigheidsevenement ‘Dance & Ride for Pieter’ georganiseerd. De opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds. “ Het doet deugd dat mijn zoon zelfs na zijn dood mensen blijft inspireren”, zegt vader Kurt Lerno.

0 reacties

 1. Zonnepanelen tussen de bieten: Herman laat schapenhouderij draaien op eigen groene energie
  PREMIUM
  Grembergen

  Zonnepane­len tussen de bieten: Herman laat schapenhou­de­rij draaien op eigen groene energie

  Een schapenhouderij die volledig draait op zelfopgewekte energie van zonnepanelen. Hiermee is Herman Verberckmoes uit Grembergen in een proefproject gestapt. Op een veld vol bieten staan reuzachtige zonnepanelen. Het is meteen ook studiemateriaal voor onderzoekers van de KU Leuven rond duurzame energie in combinatie met akkerbouw. “Onze droom is die groene energie te delen met de hele buurt”, zeggen Verberckmoes en zijn vrouw Kristel De Schutter.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.