Bij de opstelling van de kraan kwam die ten val.
Volledig scherm
Bij de opstelling van de kraan kwam die ten val. © Koen Baten

Vrachtwagenchauffeur niet meer in levensgevaar na arbeidsongeval

ZeleDe vrachtwagenchauffeur die dinsdag in de Moerstraat in Zele met levensgevaarlijke verwondingen werd afgevoerd naar het UZ in Gent, is aan de beterhand. De man is bij bewustzijn, en het levensgevaar zou intussen ook geweken zijn. Hij blijft wel in het ziekenhuis. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Kritiek van oppositie in dossier rond padelterreinen aan sporthal blijft groeien
  Hamme

  Kritiek van oppositie in dossier rond padelter­rei­nen aan sporthal blijft groeien

  De aanleg van enkele padelterreinen aan de sporthal Meulenbroek in Hamme blijkt intussen een soap te worden. Groen diende na de behandeling van het dossier op de gemeenteraad van mei een klacht in bij het binnenlands bestuur en kreeg ook gelijk omdat er geen schattingsverslag aanwezig was. De gemeente startte het dossier opnieuw op met het nodige verslag, maar alsnog blijft Groen op zijn honger zitten.