Vlaams Belang haalde zondag het hoogste aantal stemmen in Zele.
Volledig scherm
Vlaams Belang haalde zondag het hoogste aantal stemmen in Zele. © Vlaanderen Kiest

Vlaams Belang grootste partij in Zele

De nationale verkiezingstendens weerspiegelde zich gisteren ook in de Zeelse stemhokjes. Vlaams Belang sprong in vergelijking met 2014 van 6,2 naar 23,4 procent en is de grootste partij in Zele.

 1. 
Chef Bernard Van Den Driessche van Bistro Vienna deelt zijn favoriete afhaaladresjes: “Steun je lievelingsrestaurant in deze moeilijke tijden”
  PREMIUM
  Waasland

  Chef Bernard Van Den Driessche van Bistro Vienna deelt zijn favoriete afhaal­adres­jes: “Steun je lievelings­res­tau­rant in deze moeilijke tijden”

  Nu restaurants en brasseries verplicht moeten sluiten, zijn ze aangewezen op het aanbieden van afhaalmaaltijden. Om onze lezers wegwijs te maken door het grote aanbod vroegen we Bernard Van Den Driessche, chef van Bistro Vienna in Lokeren, naar zijn aanraders in de regio. “Sowieso roep ik iedereen op om zijn of haar lievelingsrestaurant te steunen in deze moeilijke tijden. Onze sector kan het gebruiken.”
 2. 
Gemeente sluit sportinfrastructuur en verbiedt vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden: “Ingrijpende maatregelen nodig om virus in te dijken”
  Waasmunster

  Gemeente sluit sportinfra­struc­tuur en verbiedt vrijetijds­ac­ti­vi­tei­ten voor alle leeftijden: “Ingrijpen­de maatrege­len nodig om virus in te dijken”

  Op de veiligheidscel van de gemeente Waasmunster is beslist om strenger in te grijpen dan de huidige Vlaamse en federale maatregelen. “We moeten nu alles op alles zetten om de gezondheid van onze inwoners te vrijwaren én de druk op de gezondheidszorg te verlichten”, zegt burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V).
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery