Na 40 jaar draagt Nicole (samen met haar man Willy op de foto) haar winkel over aan Katrien Daels van VanDaels.
Volledig scherm
Na 40 jaar draagt Nicole (samen met haar man Willy op de foto) haar winkel over aan Katrien Daels van VanDaels. © Geert De Rycke

VanDaels neemt Huis Nicole over en verhuist naar winkelpand in Oudburgstraat: “Naaien en borduren hipper dan ooit na corona”

ZeleNa 40 jaar winkel houden in de Kloosterstraat heeft Nicole De Kegel (63) de stekker getrokken uit ‘Huis Nicole’. Het bekende ‘huis van vertrouwen’ verdwijnt echter niet helemaal uit het Zeelse straatbeeld, want Katrien Daels (31) van naai- en wolwinkel VanDaels in de Oudburgstraat heeft de zaak overgenomen.

 1. Aalstenaars brengen nieuwe kop voor Ros Beiaard, maar Dendermondenaren zijn niet onder de indruk: “Prachtige isomo, heeft er nog iemand plek in zijnen hof?”
  PREMIUM
  Dendermonde/Aalst

  Aalste­naars brengen nieuwe kop voor Ros Beiaard, maar Dendermon­de­na­ren zijn niet onder de indruk: “Prachtige isomo, heeft er nog iemand plek in zijnen hof?”

  Bezoek uit Aalst zaterdagnamiddag op de Grote Markt in Dendermonde. De carnavalisten van Lotsjonslos brachten een nieuwe kop voor het Ros Beiaard. Tot eigen groot jolijt en tot menig sceptische blik van de Dendermondenaren. Daarmee bereikte de rivaliteit tussen beide steden een volgende episode. “De nieuwe kop is ook veel mooier dan de originele, maar dat is nu ook weer niet zo moeilijk.”
 1. Zevenkoppige coverband in volle voorbereiding voor show tijdens Vicaris Village: “Meezingavond moet op en top Dendermonds gebeuren worden”
  Dendermonde

  Zevenkoppi­ge coverband in volle voorberei­ding voor show tijdens Vicaris Village: “Meezing­avond moet op en top Dender­monds gebeuren worden”

  Er kan in Dendermonde niet alleen gevierd worden op de dag van de Ros Beiaardommegang zelf. Al van woensdagavond opent Vicaris Village voor vier festivalavonden. En vrijdagavond 27 mei moet een op en top Dendermondse avond worden. Dankzij de zevenkoppige live band The Return of A Clown en dertien Dendermondse gastartiesten. “En iedereen mag meezingen”, zegt Pascal Putteman, stuwende kracht achter het initiatief.