Een delegatie van het gemeentebestuur samen met de directeur en enkele leerlingen aan de slagboom van de nieuwe schoolstraat.
Volledig scherm
Een delegatie van het gemeentebestuur samen met de directeur en enkele leerlingen aan de slagboom van de nieuwe schoolstraat. © Geert De Rycke

Tweede schoolstraat met bareel in Burgemeester Van Ackerwijk: “Veiligheid aan schoolpoort verhogen”

ZeleNa Durmen heeft nu ook de Burgemeester Van Ackerwijk een schoolstraat met bareel aan het plaatselijke BVA-schooltje. Het komende jaren worden nog meer schoolomgevingen veiliger gemaakt.

 1. Jongeman (21) crasht met BMW na achtervolging van 70 kilometer en pleegt vluchtmisdrijf: dader gevat dankzij speurhond en helikopter

  Jongeman (21) crasht met BMW na achtervol­ging van 70 kilometer en pleegt vluchtmis­drijf: dader gevat dankzij speurhond en helikopter

  Tijdens een achtervolging is in de nacht van donderdag op vrijdag in het Nederlandse Goes een 21-jarige bestuurder gecrasht met een BMW die eerder werd gestolen in Lokeren, zo’n 70 kilometer verderop. De chauffeur probeerde het na het ongeval te vluchten, maar werd met behulp van een helikopter en speurhond alsnog gevat door de Nederlands politie. De man werd aangehouden en zit in een Nederlandse cel.
  Lokeren
 2. Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”
  PREMIUM

  Ooit kwam Djennah (30) amper rond, nu deelt ze als ‘Budget Brunette’ haar geldtips: “Spoor éérst de kleine lekken op... Ook die kunnen een schip doen zinken”

  “Mijn klanten zijn mensen met een goede job en dito verloning die gewoon verkeerd omspringen met hun budget.” Djenna Van Nieuwenhove (30) werkte de voorbije jaren zélf een flinke schuldenberg weg en is nu ‘financiële coach’ onder de naam Budget Brunette. In haar nieuwe boek ‘Let’s talk money’ gaat ze dieper in op de vele valkuilen. “Vrouwen geven vaak iets te veel uit aan spulletjes voor de kinderen", zegt Djenna, die ons enkele simpele, maar efficiënte tips meegeeft.
  Kruibeke