Mark De Block en Frank Coene schreven samen een boek over grote gezinnen uit Zele. Er is nu een opvolger op komst.
Volledig scherm
Mark De Block en Frank Coene schreven samen een boek over grote gezinnen uit Zele. Er is nu een opvolger op komst. © Geert De Rycke

Tweede editie van boek over kroostrijke Zeelse gezinnen op komst

ZeleEr is een opvolger op komst van het boek ‘Gezinnen XL’ van Frank Coene en Mark De Block. Er is nog plaats in het boek voor Zeelse gezinnen met vijf kinderen of meer van vroeger of nu.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.