Heel wat weggebruikers kwamen met hun vragen naar de politie op de eerste dag van de testfase van het nieuwe circulatieplan.
Volledig scherm
Heel wat weggebruikers kwamen met hun vragen naar de politie op de eerste dag van de testfase van het nieuwe circulatieplan. © Geert De Rycke

Testfase van veelbesproken nieuw circulatieplan gaat in: “Tijd brengt raad”

ZeleHet was vrijdagochtend serieus wennen in de Zeelse straten op de eerste dag van de testfase van het nieuwe circulatieplan. De nieuwe knips en rijrichtingen stellen het aanpassingsvermogen van de weggebruikers op de proef. “De testfase van het circulatieplan zal een jaar duren, maar we plannen tussentijdse evaluatiemomenten”, zegt burgemeester Hans Knop (CD&V).

  1. Aftellen naar première van openluchtmusical ‘Singin in The Rain’: “Meer dan 100 mensen op scène in unieke setting”
    Berlare

    Aftellen naar première van openlucht­mu­si­cal ‘Singin in The Rain’: “Meer dan 100 mensen op scène in unieke setting”

    Aan de festivalhal aan het Donkmeer zijn momenteel de laatste voorbereidingen bezig voor de musical van ‘Singin In The Rain’. Volgende week vrijdag gaat de musical in première voor duizenden liefhebbers. Er wordt nu nog hard gewerkt om alle details af te werken, en de acteurs volledig klaar te stomen. “Het zijn de laatste loodjes, maar alles loopt perfect op schema", zegt regisseur Bruno Van Heystraeten.