De politie sensibiliseert bezoekers van de markt op het belang om peuken niet op straat te gooien.
Volledig scherm
De politie sensibiliseert bezoekers van de markt op het belang om peuken niet op straat te gooien. © IDM

Politie sensibiliseert om peuken niet op straat te gooien

In samenwerking met afvalintercommunale IDM trok de politiezone Berlare – Zele de Markt van Zele op om voorbijgangers te wijzen op om hun peuk niet op de grond gooien.

 1. Gouverneur bezoekt spoed- en Covid-afdelingen van AZ Sint-Blasius: “Ondanks druk op personeel de beste zorgen voor coronapatiënten”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Gouverneur bezoekt spoed- en Co­vid-afdelingen van AZ Sint-Blasius: “Ondanks druk op personeel de beste zorgen voor coronapa­tiën­ten”

  Het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde kreeg dinsdag bezoek van gouverneur van Oost-Vlaanderen Carina Van Cauteren. Samen met burgemeester Piet Buyse kreeg ze een rondleiding op de Spoed- en Covid-afdelingen van het ziekenhuis. “Om het personeel een hart onder de riem te steken, want zij leveren hier hard en uitstekend werk”, zegt Van Cauteren, die naar getuigenissen van personeel luisterde. “De angst blijft er hier in zitten”.
 2. Sense (15 op 20) en Koolputten (12 op 20) debuteren in Gault&Millau-gids: “Enorme boost voor onze zaak”
  PREMIUM
  Waasmunster

  Sense (15 op 20) en Koolputten (12 op 20) debuteren in Gault&Millau-gids: “Enorme boost voor onze zaak”

  Met twee nieuwkomers in de Gault&Millau en in totaal zes restaurants in de gerenommeerde gids maakt Waasmunster opnieuw zijn naam waar als culinaire hotspot in het Waasland. Restaurant Sense debuteert met een topscore van 15 op 20. “Dit zal een duw in de rug geven aan onze takeaway, maar we hopen vooral dat we snel weer gasten mogen ontvangen”, zegt chef Michiel De Bruyn, de chef van Sense.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas