Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Politie rijdt 16-jarige straatracer met leeftijdsgenoot klem na korte achtervolging

ZeleAfgelopen dinsdag heeft de politie een 16-jarige bestuurder en een passagier van dezelfde leeftijd klemgereden in het centrum van Zele. Een buurtbewoner maakte melding van een racer in de Collegestraat. Toen de politie ter plaatse kwam, sloeg de bestuurder op de vlucht, maar hij kon klemgereden worden. 

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Empro moet niet dicht: minister beslist om vergunning bedrijf niet te schorsen, wel meer aandacht voor “geurgevoeligheid”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Empro moet niet dicht: minister beslist om vergunning bedrijf niet te schorsen, wel meer aandacht voor “geurgevoe­lig­heid”

  Het bedrijf Empro in Dendermonde moet niet dicht. Dat heeft minister Zuhal Demir beslist op basis van het oordeel van bevoegde instanties die zich negatief uitspraken over een schorsing. Eerder had de provincie wel een schorsing uitgesproken, maar daar was Empro tegen in beroep gegaan. Wel vraagt de minister de provincie om milieuvoorwaarden bij te stellen.
 3. Volleybalclub en rugbyclub slaan handen in elkaar voor beachtornooien op unieke locatie: “Leuk om dit samen te kunnen organiseren en onszelf te versterken”
  Berlare/Zele

  Volleybal­club en rugbyclub slaan handen in elkaar voor beachtor­nooi­en op unieke locatie: “Leuk om dit samen te kunnen organise­ren en onszelf te versterken”

  Volleybalclub JTV DERO uit Zele en Berlare en rugbyclub BrigandZE zullen dit weekend en volgend weekend samen hun beachtornooien organiseren op een zelf aangelegd zandveld aan de festivalhal in Berlare. Op deze unieke locatie slaan beide ploegen de handen in elkaar voor een leuk evenement. “Het is leuk dat twee lokale sportclubs deze samenwerking kunnen doen", zegt Wim Van Hecke van BrigandZe.