Oppositieraadslid Geert Roosenboom (Open Vld) neemt het financieel beleid van de huidige bestuursmeerderheid op de korrel.
Volledig scherm
Oppositieraadslid Geert Roosenboom (Open Vld) neemt het financieel beleid van de huidige bestuursmeerderheid op de korrel. © Geert De Rycke

Oppositiepartij Open Vld kritisch voor financieel beleid meerderheid: “Rekening is voor Zelenaar”

ZeleOpen Vld-raadslid Geert Roosenboom neemt de financiële keuzes van de huidige meerderheid op de korrel. “De spaarpot uit het verleden wordt opgesoupeerd”, stelt hij. Schepen van Financiën Thomas Bauwens (CD&V) schiet met scherp terug. “De Zelenaar krijgt deze legislatuur waar voor zijn geld. In de vorige legislatuur onder het bewind van Open Vld moest de gemeente een aanzienlijke belastingverhoging doorvoeren door een financieel tekort.”

  1. Villa Vip nieuwe trekpleister in parcours City Trail Zele: “Unieke kans om sector te leren kennen”
    Zele

    Villa Vip nieuwe trekpleis­ter in parcours City Trail Zele: “Unieke kans om sector te leren kennen”

    In het centrum van Zele vindt zaterdag een nieuwe editie plaats van de City Trail die je zowel kan stappen of joggen. Nieuw in het parcours van de loop- of wandeltocht dit jaar is Villa Vip: het zorgproject voor mensen met een beperking. “Na een constructief overleg met dit zorgkoppel kregen we groen licht. We mogen zowel door het gebouw alsook door hun tuin en dit tevens tot groot jolijt van hun bewoners”, zegt Francis De Donder, voorzitter van het organiserende Boksteam Zele.