Open VLD-raadslid Geert Roosenboom (rechts op de foto) wil correcte facturatie van de Propere Was in het OCMW.
Volledig scherm
Open VLD-raadslid Geert Roosenboom (rechts op de foto) wil correcte facturatie van de Propere Was in het OCMW. © Geert De Rycke

Open Vld vraagt correctie facturatie wasserij OCMW

ZeleOp de jongste gemeenteraad heeft gemeenteraadslid Geert Roosenboom aangedrongen op een correctie facturatie door de OCMW-wasserij. “Vuile was wordt niet altijd volledig teruggegeven, maar wel in zijn totaliteit gefactureerd.”

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. 40 jaar lokale Radio Tros, dat klinkt oprichtster Terry als muziek in de oren: “Mijn lat ligt hoog... Eén woord dialect en de dj zal het geweten hebben”
  PREMIUM
  Dendermonde

  40 jaar lokale Radio Tros, dat klinkt opricht­ster Terry als muziek in de oren: “Mijn lat ligt hoog... Eén woord dialect en de dj zal het geweten hebben”

  Veel lokale radio’s hebben het moeilijk, maar Tros in Dendermonde is ‘alive and kicking’. Liefst 40 jaar zingt de zender – vroeger ‘t Ros – het al uit. Terry Peersman, oprichtster en nog altijd voorzitster van Radio Tros, ziet de toekomst rooskleurig tegemoet en vertelt de smakelijkste anekdotes. “De politie haalde ooit onze antenne van het dak. Vliegtuigpiloten hoorden meer Tros dan de controletoren van de luchthaven.”