De feiten zouden zich afspelen in basisschool Pius X in Zele.
Volledig scherm
PREMIUM
De feiten zouden zich afspelen in basisschool Pius X in Zele. © Geert De Rycke

Open brief klaagt grensoverschrijdend gedrag aan van lagereschooljuf: “Tegen mijn zoontje zei ze: ‘Ik zie zo dat jij op mannen valt’”

Water spuwen, leerlingen laten buigen bij het binnenkomen van de klas, hen verwijten dat ze homo zijn en andere discriminerende opmerkingen. Vier ouderparen en leerkrachten getuigen in een open brief over grensoverschrijdend gedrag van een juf in basisschool Pius X in Zele. Ze eisen actie van het schoolbestuur, dat spreekt van “hoogstens een pedagogisch meningsverschil”.

 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.