Michel Meesen (rechts) vervangt Luc Raman in de gemeenteraad voor N-VA - Zele Vlakaf.
Volledig scherm
Michel Meesen (rechts) vervangt Luc Raman in de gemeenteraad voor N-VA - Zele Vlakaf. © Geert De Rycke

Michel Meesen volgt Luc Raman op als gemeenteraadslid voor N-VA – Zele Vlakaf

ZeleTijdens de lockdown van de laatste maanden stelden heel wat mensen hun hectische leven van voordien in vraag. Zo ook gemeenteraadslid Luc Raman. Hij besloot daarom zijn actieve mandaat door te geven aan Michel Meesen.

 1. Lokerse stadsfestivals hopen dat er snel duidelijkheid volgt over festivalzomer: “Houden rekening met verschillende scenario’s”
  PREMIUM
  Lokeren

  Lokerse stadsfesti­vals hopen dat er snel duidelijk­heid volgt over festivalzo­mer: “Houden rekening met verschil­len­de scenario’s”

  Kunnen de Lokerse Feesten en Fonnefeesten na een gedwongen sabbatjaar in 2021 terug plaatsvinden? Het antwoord op die vraag is momenteel onbekend, maar beide stadsfestivals overlopen momenteel hun opties. Bij de Fonnefeesten willen ze enkel organiseren als ze hun volledige capaciteit kunnen benutten. “Een beperkt aantal toeschouwers zien we niet echt zitten”, zegt voorzitter Bart Mertens.
 2. Groen licht voor bouw Hof van Saeys in hartje stad: provincie verleent omgevingsvergunning
  Dendermonde

  Groen licht voor bouw Hof van Saeys in hartje stad: provincie verleent omgevings­ver­gun­ning

  Projectontwikkelaar Uplace mag het woonproject Hof van Saeys in hartje Dendermonde bouwen. De provincie Oost-Vlaanderen heeft zopas de omgevingsvergunning goedgekeurd. Waar jarenlang de Abdijschool stond, tussen Oude Vest en Dijkstraat, komen in de toekomst verschillende woonblokken, extra groen en een ondergrondse parking. Het stadsbestuur ziet het project als aanzet voor een volledige herinrichting van de Oude Vest tegen 2023.
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie