Zelenaars Mark De Block en Frank Coene zijn opnieuw in hun pen gekropen om de verhalen van kroostrijke gezinnen uit Zele in boekvorm te gieten
Volledig scherm
Zelenaars Mark De Block en Frank Coene zijn opnieuw in hun pen gekropen om de verhalen van kroostrijke gezinnen uit Zele in boekvorm te gieten © Geert De Rycke

Mark De Block en Frank Coene schrijven tweede boek over ‘Zeelse gezinnen’ XL

ZeleZelenaars Mark De Block en Frank Coene zijn opnieuw in hun pen gekropen om de verhalen van kroostrijke gezinnen uit Zele in boekvorm te gieten. In het tweede boek komen 173 ‘Gezinnen XL’ aan bod.

  1. Politie vat oplichter die meerdere slachtoffers maakte na ongerust telefoontje: “Fotolens van 1.700 euro kwijt en geen geld”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Politie vat oplichter die meerdere slachtof­fers maakte na ongerust telefoon­tje: “Fotolens van 1.700 euro kwijt en geen geld”

    De politie van Dendermonde heeft afgelopen week een oplichter kunnen oppakken na een ongerust telefoontje van de man in kwestie. De oplichter wou iets kopen, maar de verkoper vertrouwde het zaakje niet en belde naar de politie. Die bleven urenlang wachten op de dader en konden hem uiteindelijk arresteren. Daarna werden nog personen gearresteerd. “Wij zijn een fotolens van 1.700 euro kwijt", vertelt een van de slachtoffers anoniem.