Paola van LUST lanceert als eerste in Belgie 'Oh My Croissant'.
Volledig scherm
Paola van LUST lanceert als eerste in Belgie 'Oh My Croissant'. © Geert De Rycke

LUST lanceert ‘Oh my croissant’: “Croissants met Callebautchocolade en speciale topping”

ZeleZin in een zoete zonde? Bij LUST in Zele kan je sinds kort speciale croissants bestellen met speciale toppings zoals Oreokoekjes, speculaas of roze chocolade van Callebaut.

 1. Advocaat riskeert jaar cel voor vervalsen van vonnis om cliënten aan het lijntje te houden: “Elke toga te schande gemaakt”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Advocaat riskeert jaar cel voor vervalsen van vonnis om cliënten aan het lijntje te houden: “Elke toga te schande gemaakt”

  Hij soupeerde 17.500 euro die op zijn derdenrekening was gezet voor de overname van een handelszaak zelf op en maakte vervolgens een vals vonnis om zijn cliënten aan het lijntje te houden. Advocaat Hans V.D. (54) riskeert er nu een jaar cel voor. Bij de balie van advocaten in Dendermonde is hij ondertussen geschrapt. De man liet zich voor zijn proces vertegenwoordigen door zijn advocaat: “Hij durft zelf niet komen, hij schaamt zich.”
 2. Turntalent Merel (11) poseert voor fotoshoot... en dan pikt Vogue je plots op: “Trots dat dit over de hele wereld wordt verspreid”
  Dendermonde

  Turntalent Merel (11) poseert voor fotoshoot... en dan pikt Vogue je plots op: “Trots dat dit over de hele wereld wordt verspreid”

  Het gerenommeerde mode- en lifestyleblad Vogue halen, is niet voor iedereen weggelegd. Maar Merel Blanckaert (11) uit Sint-Gillis-Dendermonde is het wél gelukt. Het meisje, bezeten van turnen, poseerde voor de lens van topfotograaf Thierry Vermeire, die de beelden inzond. “Nooit gedacht dat de foto het tijdschrift zou halen”, glundert Merel.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan