Twaalf modellen kwamen de nieuwe collectie van Les Belles Soeurs voorstellen tijdens een Fashion Dinner in Den Anker.
Volledig scherm
Twaalf modellen kwamen de nieuwe collectie van Les Belles Soeurs voorstellen tijdens een Fashion Dinner in Den Anker. © Geert De Rycke

Les Belles Soeurs stelt nieuwe collectie voor op ‘Fashion Dinner’

ZeleModezaak Les Belles Soeurs heeft in restaurant Den Anker donderdagavond haar nieuwe collectie getoond tijdens een ‘Fashion Dinner’.

 1. Parket seponeert klachten tegen begeleider van kinderopvang die verdacht werd van zedenfeiten, ouders reageren furieus: “Onbegrijpelijk”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Parket seponeert klachten tegen begeleider van kinderop­vang die verdacht werd van zedenfei­ten, ouders reageren furieus: “Onbegrij­pe­lijk”

  Een 37-jarige begeleider in een buitenschoolse kinderopvang in Baasrode wordt niet vervolgd voor zedenfeiten. Twee ouders dienden in september klacht in tegen de dertiger nadat hun kinderen vertelden over de handelingen van de begeleider. Vandaag kregen ze van het parket te horen dat er niet voldoende bewijzen zijn. “Wij zijn geschrokken maar geven niet op", klinkt het bij de ouders.
 2. Bouwbedrijf uit Drongen werkt samen met maatwerkbedrijf spoor2 om sociale economie te promoten
  Hamme

  Bouwbe­drijf uit Drongen werkt samen met maatwerkbe­drijf spoor2 om sociale economie te promoten

  Bouwbedrijf Durabrik uit Drongen werkt sinds kort samen met maatwerkbedrijf spoor2 in Hamme, dit om sociale economie te promoten ook bij hun eigen werknemers. Voor een sinterklaasactie werden er 300 pakketjes gemaakt door medewerkers van spoor2 voor het bedrijf. “Op de verpakking een persoonlijke boodschap van onze medewerkers om hun te bedanken voor het werk dat ze kregen", vertelt Tineke Van den Bossche.
 3. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.