Zittend (vlnr): Tatiana Huyge en Evelyn Backx, zittend (tafel): Apollonia D’Heer en Mathieu Gosset en staand Nicolaï De Donder-De Wolf en Koen van Malderen.
Volledig scherm
Zittend (vlnr): Tatiana Huyge en Evelyn Backx, zittend (tafel): Apollonia D’Heer en Mathieu Gosset en staand Nicolaï De Donder-De Wolf en Koen van Malderen. © Geert De Rycke

Leefbaarder Zele richt jongerenafdeling op

Zele“Op 11 juni 2021, exact 1 maand voor onze Vlaamse feestdag, hebben we Jong Leefbaarder Zele opgericht,” zegt schepen Francis De Donder die ook voorzitter is van Leefbaarder Zele.

  1. Vrijwilliger in vaccinatiecentrum maakt kunstwerken met dopjes van vaccins: “Al duizenden dopjes gebruikt”
    PREMIUM
    Hamme/Dendermonde

    Vrijwilli­ger in vaccinatie­cen­trum maakt kunstwer­ken met dopjes van vaccins: “Al duizenden dopjes gebruikt”

    Omar Allaf (59) is in het dagelijkse leven normaal tandarts in Syrië, maar door de oorlog in dat land kan hij er niet meer aan de bak. Daarom zet hij zich nu bij ons in voor de goede zaak. Sinds de vaccinatiecentra in Hamme en Dendermonde op poten gezet zijn, is hij ook daar vrijwilliger. Hij trekt de vaccins op in de spuiten en zet ook zelf de prikken. Omar is de dopjes beginnen bijhouden en zo maakte hij al verschillende kunstwerken. Zijn laatste werk heeft hij geschonken aan het vaccinatiecentrum van Hamme.