Bo, Fien en Hamza van Jong CD&V Zele geven zelf alvast het goede voorbeeld.
Volledig scherm
Bo, Fien en Hamza van Jong CD&V Zele geven zelf alvast het goede voorbeeld. © Geert De Rycke

Jong CD&V Zele lanceert raamactie ‘Warme Wandel Woorden’

ZeleIn tijden zonder aanraking hebben we meer dan ooit nood om aangeraakt te worden. Woorden zijn daartoe in staat. En ze zijn veilig. Jong CD&V Zele roept alle Zelenaars op om een positieve boodschap op hun raam te schrijven voor de vele fietsers en wandelaars in deze barre tijden.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.