Frank Coene (rechts) nam het initiatief voor het bord dat de levensverhalen van de oorlogsslachtoffers op het ereperk terug tot leven brengt.
Volledig scherm
Frank Coene (rechts) nam het initiatief voor het bord dat de levensverhalen van de oorlogsslachtoffers op het ereperk terug tot leven brengt. © Geert De Rycke

Infobord eert nagedachtenis Zeelse oorlogsslachtoffers

ZeleOp initiatief van Frank Coene heeft de gemeente een infobord geplaatst met het levensverhaal van verschillende Zeelse oorlogsslachtoffers die hun laatste rustplaats hebben op de begraafplaats in de Zevensterrestraat.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.