Zaakvoerders Femke Helon en Gerd en Wouter Mouton samen met Bart Cobbaert van de KBVB tussen enkele levensgrote borden van spelers van de Rode Duivels.
Volledig scherm
Zaakvoerders Femke Helon en Gerd en Wouter Mouton samen met Bart Cobbaert van de KBVB tussen enkele levensgrote borden van spelers van de Rode Duivels. © Geert De Rycke

Haal eens een Rode Duivel in huis: 3Motion print levensgrote versies van nationale voetbalhelden

ZeleKevin De Bruyne of Romelu Lukaku die over je schouder meekijkt naar de wedstrijden van de Rode Duivels op het EK? Het kan dankzij de levensgrote borden van het Zeelse bedrijf 3Motion, dat een samenwerking afsloot met de Belgische voetbalbond. “Zo brengen we in coronatijden de Duivels en supporters dichter bij elkaar.”

 1. “6.000 euro voorschot per maand is niet te betalen”: Sinda van De Bierhoeve zet dit weekend elektriciteit uit in haar café als protestactie tegen torenhoge energieprijzen
  Hamme

  “6.000 euro voorschot per maand is niet te betalen”: Sinda van De Bierhoeve zet dit weekend elektrici­teit uit in haar café als protestac­tie tegen torenhoge energie­prij­zen

  Vlak voor de coronacrisis uitbrak, nam Sinda Heymans café De Bierhoeve over op de Kaaldries in Hamme. Ondanks de moeilijke periode draait de zaak bijzonder goed en komen er heel wat klanten over de vloer komen. Nu krijgt de vrouw een nieuwe opdoffer te verwerken: de torenhoge energieprijzen. Daarom protesteert ze zaterdag door alle elektrische toestellen in haar zaak een hele dag uit te laten. “Op deze manier hoop ik een standpunt te maken dat de prijzen echt niet meer kunnen.”
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 3. Mattias en Jan laten met start-up servers energie besparen: “Met technologie iets doen voor onze planeet”
  Dendermonde

  Mattias en Jan laten met start-up servers energie besparen: “Met technolo­gie iets doen voor onze planeet”

  “Het internet decarboniseren”. Met die moeilijke term hebben streekgenoten Mattias Pieters en Jan Dezutter, beiden uit Dendermonde, wel een nobel doel. Met hun start-up hebben de twee samen met partners Robert Leune en Gert De Spiegeleer een systeem ontwikkeld dat moet helpen om servers energiezuiniger te laten draaien. “De interesse is groot nu energieprijzen de pan uit swingen”, klinkt het.