De ravage in de Lokerenbaan was groot. Het gemeentebestuur kondigt maatregelen aan.
Volledig scherm
De ravage in de Lokerenbaan was groot. Het gemeentebestuur kondigt maatregelen aan. © Koen Baten

Gemeentebestuur kondigt strenge maatregelen aan na ernstige ongevallen: “Wagens van drieste bestuurders moeten we in beslag kunnen nemen”

Op de jongste gemeenteraad kondigde de CD&V/Leefbaarder Zele-meerderheid aan dat ze werk maakt van een actieplan om onverantwoord rijgedrag aan te pakken. Eén van de maatregelen die overwogen wordt, is het bestuurlijk in beslag nemen van wagens. “Al zal het ook tijd vragen om het actieplan uit te voeren”, roept burgemeester Hans Knop (CD&V) op tot realisme.

0 reacties

 1. Freek houdt restaurant nog dicht, maar opent wel wijnbar: “Guldenhoofdstraatje is perfecte locatie”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Freek houdt restaurant nog dicht, maar opent wel wijnbar: “Gulden­hoofd­straat­je is perfecte locatie”

  Zijn restaurantje vlakbij de Grote Markt in Dendermonde houdt chef Freek De Backer (48) voorlopig dicht, maar hij maakt er voor de komende zomermaanden wel een wijnbar van. “Uniek in Dendermonde waar de betere wijn per glas te krijgen is, al dan niet aangevuld met wat smakelijke hapjes”, zegt hij enthousiast. Eén ding is zeker: wie vanaf nu het Guldenhoofdstraatje inwandelt, kan zich in één van de steegjes van Italië wanen.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"