Geert Roosenboom en Marc Verberckmoes (Open Vld) op de site van het Berkenhof. Ze zijn niet akkoord met de verkoop.
Volledig scherm
Geert Roosenboom en Marc Verberckmoes (Open Vld) op de site van het Berkenhof. Ze zijn niet akkoord met de verkoop. © Geert De Rycke

Gemeente verkoopt sociale huurwoningen Berkenhof voor 4,2 miljoen euro aan sociale huisvestingsmaatschappij: “We kiezen voor de huurder”

ZeleOp de gemeenteraad van Zele werd het licht op groen gezet voor de verkoop van de sociale huurwoningen van het OCMW in het Berkenhof en de Drieputtenstraat aan sociale huisvestingsmaatschappij GMVW voor een totaalbedrag van 4,2 miljoen euro. Oppositiepartij Open Vld vindt het bedrag te laag en spreekt van dumpingprijzen. Schepen Johan Anthuenis (CD&V) pikt de kritiek niet. “Het is nu reeds het tweede dossier waar Open VLD de beroepsethiek van een beëdigde schatter in vraag stelt.”

 1. Corona-uitbraak in ’t Heuverveld eiste al 16 levens: “Dinsdag hopelijk starten met vaccineren”
  PREMIUM
  Waasmunster

  Corona-uit­braak in ’t Heuverveld eiste al 16 levens: “Dinsdag hopelijk starten met vaccineren”

  Ook nu de vaccinatie tegen corona voor de deur staat, blijven sommigen rusthuizen niet gespaard van het virus. In ’t Heuverveld in Waasmunster verloren de afgelopen weken zestien bewoners de strijd tegen Covid-19. “Een hard verdict. Toch is er licht aan het einde van de tunnel, want sinds vorige week vrijdag zijn er geen nieuwe besmettingen vastgesteld. Als alles goed gaat, kan de vaccinatie in ’t Heuverveld dinsdag starten”, zegt burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V).
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld