Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Gemeente opent crossparcours op Heikant

ZeleAan ’t Spieken in de Heikantwijk heeft de gemeente Zele een nieuw crossparcours ingehuldigd. Het parcours leent zich tot bmx’en en mountainbiken, maar ook gewone tweewielers zijn welkom. “De vraag bestond al vele jaren en we wilden hier graag tegemoet aan komen”, zegt schepen van Sport Francis De Donder (Leefbaarder Zele).

  1. Restaurant van Pol (62) en Greta (62) al langer in Michelingids dan Peter Goossens: “Dat telefoontje in 1992... Ik dacht dat het een grap was”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Restaurant van Pol (62) en Greta (62) al langer in Michelin­gids dan Peter Goossens: “Dat telefoon­tje in 1992... Ik dacht dat het een grap was”

    Precies dertig jaar geleden ontvingen Pol Mariën (62) en Greta Maegerman (62) van restaurant ‘t Truffeltje in Dendermonde hun Michelinster en daarmee zijn ze meteen recordhouder in de hele provincie. Of ze die status verderzetten, is voorlopig nog afwachten tot maandag. Wij gingen langs voor een babbel over dertig jaar lang tegen de sterren op koken. “Voetjes op de grond, daar draait het om”, zeggen de chef en zijn eega nuchter.